Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Tájékoztató a Boronkayban szervezett felvételi előkészítő tanfolyamról

2020-09-10 14:02:00

.

Frissítés!

Jó hírként tudatjuk, hogy bár iskolánk továbbra sem fogadhat általános iskolás diákokat, a Madách Imre Művelődési Központ helyet tud adni a tanfolyamunknak.

Amennyiben a koronavírus-helyzet fokozódása azt eredményezi, hogy néhány alkalmat el kell halasztanunk, úgy a pótlásukra csak hétvégéken kerülhet sor. Mivel jelenleg nem garantálható, hogy mind a 13 alkalom megtartható, így a beiratkozásnál nem kérjük a teljes díjat, hanem csak első részletként 10 000 Ft-ot. Ha minden reményeink szerint alakul és nincs szükség leállásra, akkor a második részletet az utolsó novemberi foglalkozásra kérjük majd elhozni. Minden más eshetőségre próbálunk idejében reagálni és a megadott email címen értesítést küldünk a tanfolyam résztvevőit.

 Amennyiben a foglalkozások egy része elmarad, úgy a díjat természetesen arányosan csökkenteni fogjuk.

A google-kérdőív kitöltését nyugodtan végezzék el, hiszen ezzel csak egy előzetes felmérésben segítenek a csoportbontáshoz, az első foglalkozásig még nyugodtan visszamondható minden.

Beiratkozás       helye:              Madách Imre Művelődési Központ (6-os terem)

                          időpontja:       2020. szeptember 29. 15:00-17:00

(Akinek ez az időpont nem alkalmasak, az keresse a szervezőt a megadott elérhetőségek valamelyikén.)

 

Tájékoztató a Boronkayban szervezett

felvételi előkészítő tanfolyamról

A tanfolyamokat az iskola matematika és magyar tanárai tartják. A szervezést nem a Boronkay, hanem az Észak Pest Megyei Tehetségfejlesztő Központ végzi.

A tanfolyam egyik célja az, hogy az általános iskolában tanult matematika és magyar nyelvi tananyagot a középiskola kívánalmai szerint átismételjük. A másik cél az, hogy felkészítsük a diákokat a központi írásbeli felvételi vizsgára

A foglalkozásokat heti egyszeri alkalommal du. 14.30 órától 16.00 óráig tartjuk 10-15 fős csoportokban a január 19-én tartandó központi írásbeli felvételi vizsgáig. (9 foglalkozás a matematika, 4 foglalkozás a magyar. Amennyiben van elég jelentkező, akkor 16.00 órás kezdéssel is indítunk csoportot) A jelentkezéshez kérjük, hogy az alábbi linken megjelenő űrlapot töltsék ki!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfniCbHO3TJCmqD7PdyEFoO8dMu3VWsYD-ow7J44YbykDZ1Xg/viewform?usp=sf_link

A tanfolyam tandíját 20 000 Ft-ot - amely tartalmazza a matematika és a magyar nyelvi feladatlapok árát is - a beiratkozásnál kell befizetni.

A csoportfoglalkozások helyszíne szintén a Tanüzem lesz. Első foglalkozás október 6-én a keddi, 7-én a szerdai,  8-án a csütörtöki csoportoknak.

 

Cs. Nagy András (szervező)

email:        csnagy.andras@freemail.hu

tel:             30/529 2012