Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

#ERASMUSDAYS a Boronkayban

2020-10-15 08:52:00

Idén iskolánk is csatlakozott a minden évben ország- és Európa-szerte megrendezésre kerülő Erasmus+ napokhoz. 

A 3 napos rendezvénysorozat a jelenlegi járványügyi előírások szigorú betartásával kizárólag az iskolán belüliek számára elérhető, de mindenki számára nyitott és szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Programjaink a következőek lesznek:

okt. 14. szerda: 
14.30-től az A120-as teremben:
A tanári mobilitás eredményei a résztvevő kollégák egy rövid kis prezentáció során mutatják be a képzés során tanult újdonságokat, osztják meg tapasztalataikat.

okt. 15. csütörtök: 
(Sőt: egyes osztályoknál már keddtől kezdve!) 
Paku Bea tanárnő  az iskolai testnevelés keretében ismerteti meg a diákokat az igencsak komoly állóképességet igénylő ír sztep-tánc alapjaival, melyet a dublini, testnevelés tanároknak tartott kurzus során ismert meg (más érdekességek mellett.)

okt. 16. péntek: 
tájékoztató az angliai nyári szakmai gyakorlat tapasztalatairól, a következő időszakra való jelentkezés lehetőségéről, feltételeiről. 
Az "előadók" korábban részt vevő diákok : 
Magyar Petra, Demény Bálint és Sinkó Péter; Dian János műszaki ig.h és Kovács Éva lesznek. (ppt-k, drónos felvétel, szóbeli tájékoztatás, beszámolók)

A hét során az iskola több helyén megtalálhatóak, olvashatóak tájékoztató anyagok 
(kabinetek, Dök-terem, büfé, közösségi terek). 

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk! 


ui: 2021-től új 7éves ciklus kezdődik a program életében, mely tovább bővülő lehetőségeket tesz majd lehetővé mind a szakképzés, mind a közoktatás, ifjúságvédelem, sport, és együttműködési programok keretében. 

 

M. Kovács Éva